Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pro rodiče

Příspěvky

Informace pro občany - zabezpečení základních životních potřeb

17. 3. 2020

informace-pro-obcany.png

Informace pro občany - zabezpečení základních životních potřeb pro občany starší 65 let a občany zdravotně handicapované

 

Informace pro občany

16. 3. 2020

informace-pro-obcany.png

Informace pro občany - zákaz vstupu do areálu sportovního klubu Ševětín, do tělocvičny Základní školy Ševětín a do sálu Kulturního domu Ševětín

 

Přerušení provozu MŠ od 17. března 2020 do odvolání

16. 3. 2020

Rozvoz obědů cizím strávníkům

16. 3. 2020

rozvoz-obedu.png

 

Nařízení vlády - zákaz fyzického výdeje obědů cizím strávníkům

15. 3. 2020

Postup zadávání a kontroly úkolů pro vaše dítě po dobu, kdy bude škola uzavřena

13. 3. 2020

Vážení rodiče,

uvádíme postup zadávání a kontroly úkolů pro vaše dítě po dobu, kdy bude škola uzavřena.

  1. Žák i rodiče obdrží minimálně dvakrát týdně úkoly (do školy online) z jednotlivých předmětů (kromě: VV, PČ, HV, TV, VKZ, I, IKT, OV).
  2. Žák vypracuje zadaný úkol podle pokynů učitele a odešle odpověď do příslušného kontrolního termínu. Práce žáků bude klasifikovaná podle typu zadané práce.
  3. Rodiče žáků dohlíží a kontrolují práci.
  4. Komunikace bude probíhat přes školu online – KOMUNIKACE – ZPRÁVY.
  5. Zadané úkoly: Žáci uvidí seznam učiteli zadaných úkolů ihned po přihlášení do aplikace, a to v rámci přehledu zobrazovaného pod rozvrhem. Žádný z úkolů tak nemohou přehlédnout. Přístup k úkolům mají žáci též skrze menu „Výuka – Úkoly – Domácí úkoly“. Nebo má žák přímo přiřazen "Výukový zdroj".
 

Žádost o ošetřovné při péči o dítě do 10 let z důvodu uzavření výchovného zařízení (školy)

11. 3. 2020

Ošetřovné:
Pokud v souvislosti s opatřením Ministerstva zdravotnictví bude muset rodič pečovat o dítě mladší 10 let, pak zaměstnavatel je povinen omluvit jeho nepřítomnost v práci po dobu, kdy pečuje o dítě mladší 10 let.
Zaměstnanec - rodič má nárok na ošetřovné, pokud žije s dítětem ve společné domácnosti. Rodiče se mohou v péči o dítě vystřídat.
Tiskopis, který potvrzuje škola:

Žádost o ošetřovné při péči o dítě do 10 let z důvodu uzavření výchovného zařízení (školy).

Tiskopis si můžete předem vytisknout, nebo je k dispozici přímo ve škole.

Často kladené otázky: Do kdy bude škola uzavřena? Opatření Ministerstva zdravotnictví zakazuje osobní přítomnost při vzdělávání nebo studiu. Opatření se týká všech žáků a studentů. Opatření platí do odvolání. 

Co byste měli vědět o koronaviru? animované video shrnuje základní pravidla, jak se chránit před nákazou koronavirem a také kontakty, kam se může člověk obrátit pro radu nebo pomoc

 

MIMOŘÁDNÉ UPOZORNĚNÍ: UZAVŘENÍ ŠKOLY

10. 3. 2020

Vzhledem k vývoji epidemie v Evropě vláda ČR rozhodla o dalším mimořádném opatření. S účinností od 11. března 2020

JSOU UZAVŘENY ZÁKLADNÍ, STŘEDNÍ, VYŠŠÍ ODBORNÉ ŠKOLY A VYSOKÉ ŠKOLY. (Mateřské školy budou v provozu. Na ty se rozhodnutí nevztahuje.)

Osobní přítomnost žáků na těchto školách se zakazuje, proto bude UZAVŘENA I ZŠ ŠEVĚTÍN, A TO AŽ DO ODVOLÁNÍ. MŠ ŠEVĚTÍN BUDE V PROVOZU. SLEDUJTE, PROSÍM, NAŠE WEBOVÉ STRÁNKY, KDE BUDOU SDĚLOVÁNY AKTUÁLNÍ INFORMACE.

Mgr. Jana Schnelzerová, ředitelka školy

 

Golfové kurzy pro děti a mádež

2. 3. 2020

Na základě žádosti vás chceme seznámit s golfovými kurzy pro vaše děti. Golfové kurzy jsou zaměřeny na rekreační i výkonnostní golf. Děti mají možnost si hru vyzkoušet a seznámit se s jejími základními pravidly, pokročilejší děti se mohou ve svých golfových dovednostech zdokonalovat. Součástí jsou také kondiční tréninky, díky nimž Vaše děti prohloubí své dovednosti i v ostatních sportech. Kurzy jsou určeny dětem ve věku 5 -16 let a jsou vhodné pro úplné začátečníky i mladé pokročilé golfisty.

Kdy: od dubna do října (kurzy probíhají i během letních prázdnin) Cena: 4.900 Kč / sezóna (možnost měsíčních splátek 7x 750 Kč) Cena zahrnuje: trénink 2x 90 minut týdně bezplatná účast na turnajích pro děti v GKHNV (6 turnajů) zapůjčení golfového vybavení, včetně tréninkových míčů vstup na veřejné 9 jamkové hřiště po celou sezónu 50% sleva na vstup na 18 jamkové mistrovské hřiště Bonus: volný vstup pro rodiče na veřejné 9 jamkové hřiště v době tréninku, včetně zapůjčení holí.

 

Talent roku 2019

2. 3. 2020

Alexandra Vaněčková, žákyně naší školy, zvítězila v TALENTU JIHOČESKÉHO KRAJE za rok 2019 v umělecké a taneční kategorii. Velice si ceníme jejího talentu, ale o to více pak její píle a houževnatosti tento talent rozvíjet. Přejeme hodně dalších úspěchů a radosti ze svých výsledků.

GRATUJUJEME!

vaneckova.jpg

 

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

následující »